Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

The sadly unknown

elokuu 31, 2018 - 19:00 - 19:45

10€
copyright Sylvia Hinz / Magma Studios Berlin

Sylviä Hinz on saksalainen nykymusiikkiin erikoistunut nokkahuilisti. Konsertissa kuullaan upeaa nykymusiikkia naissäveltäjiltä, elektroniikalla ja ilman, sävelletty illan solistille ja kiehtovalle nokkahuilulle!

Taiteilijasta: Ylistetty hänen hurjasta ja vahvasta draamaattisesti esiintymistavasta, Sylvia Hinz on yksi johtavista nokkahuilisteista ympäri maailman. Hän on erikoitstunut nykyaikaiseen musiikkiin ja improvisaatioon. Hän myös pyrkii rikkomaan rajoja, nii muusikkona kuin naisenakin. Sylvia Hinz myös nostaa esille aliarvioidun soittimen, nokkahuilun, jonka kaunis ääni ja potentiaali on jäänyt surullisen tuntemattomaksi.

 

The sadly unknown – stunning contemporary music by woman composers, with and without electronics, created for me & the fascinating instrument recorder! #recorderpower

About the artist: Praised for her equally fierce and bold dramatic performance style, Sylvia Hinz is one of the leading recorder players worldwide, specialized in contemporary music and improvisation. she also aims to push boundaries – as a musician as well as a woman. Sylvia Hinz also presents the stunning sound and some of the sadly unknown potential of the rich, yet totally underestimated instrument recorder.


Musiikki, music, live

Tiedot

Päivämäärä:
elokuu 31, 2018
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
10€
Tapahtumaluokat:
, , , , , ,

Järjestäjä

Sylvia Hinz
Kotisivu:
http://www.sylviahinz.com/