Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ZINElahti

syyskuu 5, 2020 - 10:00 - 14:00

Zine - Lahti 2020

Osana Lahti Fringe Festival -kaupunkikulttuuritapahtumaa Painovoima ry järjestää lauantaina Lahdessa ensimmäistä kertaa Päijät-Hämeen alueella pienjulkaisuihin keskittyvän tapahtuman, joka on suunnattu niin eri kulttuurijärjestöille, yksityisille taiteenharjoittajille ja -harrastajille kuin yleisölle.

Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yhteen sana-, runo- ja sarjakuvataiteilijat sekä taidegraafikot, kulttuuriyhdistykset ja näiden taiteenalojen muut toimijat sekä kulttuurista kiinnostuneet yleisöt. Tapahtuma on suunnattu vapaasti yleisölle ja sen puitteissa voi osallistua esimerkiksi avoimesti järjestettyihin työpajoihin. Myyntitilassa eri taiteenalojen toimijat voivat esitellä ja myydä taideteoksiaan. Tapahtumatilassa tuodaan päivän aikana esiin runon ja kuvan monimuotoisuutta muun muassa video- ja lavarunouden kautta.

Päivän aikana tapahtumatilassa järjestetään muun muassa erilaisia runo-ohjelmistoja, zinecamp, paperipaja. Tapahtumassa spiikkailemassa on runoilija Susinukke Kosola. Tapahtuman ohjelmaa ja toteutusta ovat Painovoima ry:n kanssa yhteistyössä tuottamassa Lahden kaupunki (Fringe Festival), Lahden Runomaraton ry, Lahden kaupunginkirjasto, Helsinki Poetry Connection ry, Runoyhdistys Nihil Interit ry ja Aviador Kustannus.

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 5, 2020
Aika:
10:00 - 14:00
Tapahtumaluokat:
, , , , , , , , , , ,

Tapahtumapaikka

Sammonkatu 8
Sammonkatu 8
Lahti, Suomi

Järjestäjä

Painovoima