Tapahtuma on heti alusta asti merkittävästi kansainvälinen. Se on osa Nordic Fringe Festival (NFN) -verkostoa, jonka muut pohjoismaiset festivaalikaupungit ovat Tukholma, Göteborg ja Bergen. Lahti Fringe Festival linkittyy myös vahvasti laajempaan kansainväliseen World Fringe -verkostoon, johon kuuluu 241 kaupunkia ympäri maailman ja määrä kasvaa koko ajan. Kansainvälinen artistihaku tuotti Lahteen suuntautuneita hakuja huikeat 249 kappaletta, mikä on paljon enemmän kuin kukaan uskalsi odottaa! Tapahtumasta on siis jo nyt lupa odottaa upeaa ja värikästä festivaalijuhlaa!

Mitä kaikkea on luvassa

Esiintyjiä sekä kotimasta että ulkomailta haetaan ainakin seuraavista genreistä: burleski, dragshow, elokuvat, flash mobit, graffiti, improvisaatiot, installaatiot, kirjallisuus, kuvanveisto, lausunta, liikunta, maalaus, mimiikka, musiikki, nukketeatteri, performanssi – osallistavat performanssit, piirustus, runous, ruoka ja juoma, sirkus ja klovneria, smash upit, stand up, taidegrafiikka, taikuus, tanssi, tarinankerronta, teatteri, valokuvat, videot ja muut…

Tapahtumapaikkoina on sekä perinteisiä lavoja että yllätyksellisimpiä tiloja. Fringe levittäytyy sisäpihoille ja liikkeisiin, ja voit avata myös oman kotisi ovet festivaalille.

Tapahtumatoimistossa tavataan

Lahti Fringe Festival saa oman tapahtumatoimiston kuukauden ajaksi. Toimisto palvelee kaikkia tapahtumaan liittyviä tahoja; niin esiintyjiä, tilojen hallinnoijia, teknisiä toimijoita, yhteistyökumppaneita ja suurta yleisöä.

Tapahtumatoimisto on avoinna 6.8.–3.9.2018 Dooroomissa osoitteessa Rautatienkatu 20, 15110 Lahti. Tervetuloa!

Tutustu myös muihin Nordic Fringe Network -sisartapahtumiimme:

Aikaa tapahtuman alkuun on