Kaupunkikulttuuriseminaari osana Lahti Fringeä

Ilmakuva Lahden kaupungintalosta ja ympäröivistä rakennuksista.

Lahti ja Suomi pääsevät osaksi kansainvälistä Fringe-festivaaliperhettä elo-syyskuun taitteessa 2018. Nelipäiväinen, kansainvälinen ja kansallinen, esittävän taiteen festivaali jalkautuu Lahden katukuvaan. Festivaali järjestetään 29.8.–1.9.2018 ja sen pohjana on perinteikäs Taidelauantai. Lahti Fringe Festivaali on ensimmäinen laatuaan Suomessa, mistä on lupa odottaa upeaa ja värikästä kaupunkifestivaalia, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Genrekattaus on laaja tanssista teatteriin ja katutaiteesta performanssiin.

Lahti Fringe Festivaalin yhteydessä järjestetään myös seminaari ”Kaupunki kulttuuritilana – kun seinät eivät enää riitä”. Seminaari järjestetään Lahden kaupunginkirjaston auditoriossa (Kirkkokatu 31) torstaina 30.8. klo 13.00–17.30. Seminaarissa käsitellään mm. seuraavia teemoja: vuorovaikutteisuus, rajojen ylitys, ennakkoluulottomuus, alakulttuuri, yhteisöllisyys, Tallinnan ilmainen julkinen liikenne.

Seminaarin avaa Lahden uusi kaupunginjohtaja Pekka Timonen. Avauksen jälkeen julkistetaan Loviisankatu 8 -historiikki.

Seminaarin esiintyjinä ovat:

Atso Almila, kapellimestari
Karoliina Korppoo, Game Designer
Pauliina Seppälä, Yrittäjä-perustaja: Yhteismaa ry
Tiit Laiksoo, Senior specialist, Tallinn transport department

Tilaisuuden lopuksi järjestetään paneeli ”Mitä kaupunkitila voisi tarjota tapahtuman alustana”.

Seminaari on maksuton ja tarjolla on kahvia sekä elävää musiikkia. Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta 24.8. mennessä. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan