Sinustako esiintyjä Lahti Fringeen?

Kuvituskuva, jossa nainen laulaa lavalla.

Haluatko esiintyjäksi Lahti Fringe Festivaalille? Fringe-lavoille ja areenoille otetaan vastaan kaikki halukkaat esiintyjät, niin kauan kuin tilaa riittää. Kaupunkikulttuurifestivaalina keskitymme tietenkin kulttuurin eri muotoihin, mutta kulttuuriahan on kaikki, joten tervetuloa lokerosta riippumatta! Ilmoittaudu mukaan tästä: www.lyyti.in/fringeesiintyjat

Otamme esiintyjäilmoittautumisia vastaan 10.8.2018 saakka, mikäli esiintymispaikat eivät täyty sitä ennen. Pyrimme löytämään kaikille halukkaille tilaa ja aikaa esitettyjen toiveiden mukaisesti. Ilmoitamme hakijoille esiintymispaikasta välittömästi viimeistään hakuajan päätyttyä. Voi tulla mukaan myös, jos sinulla on jo esiintymispaikka sovittuna. Ilmoita paikka ja sovitut esitysajat samalla kun ilmoitat esityksesi.

Lahti Fringe Festival ei maksa esiintyjille esiintymispalkkioita ja toivomme, että esitykset olisivat pääsääntöisesti ilman pääsymaksuja, mutta esiintyjien on mahdollista kerätä lipputuloja esityksissään. Esiintyjien on mahdollisuus myös hyödyntää haluamiaan apuraha- ja sponsoritahoja.